Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!
Ablaktörő kalapács - vészkijárathoz
Ablaktörő kalapács - vészkijárathoz
1 270 Ft

Ablaktörő kalapács - vészkijárathoz

Raktáron   (2 db)
1 270 Ft
Részletek

Ablaktörő kalapács - vészkijárathoz


Egyéb munkavédelem


Az ablaktörő kalapács a legfontosabb eszköz, amelyre szükséged lehet egy vészhelyzetben. Ha baj van és az autó nem működik, vagy az ajtók nem nyithatók ki, akkor a vészkijárathoz vezető ablakot az ablaktörő kalapáccsal könnyedén betörheted. Ez egy olyan kiegészítő, amelynek birtokában érezheted a biztonságot.


Az ablaktörő kalapács két alapvető funkcióval rendelkezik: a szélvédő betörésére alkalmas acélcsúcsú kalapáccsal és a biztonsági öv vágására szolgáló pengével. Az acélcsúcsos kalapács könnyen eltávolítja az ablaküveget, így a járműből való kiszabadulás gyors és hatékony. A pengével vágva pedig az autó biztonsági övét is eltávolíthatod, hogy szabadon tudj mozogni és azonnal elhagyd a járművet.


Az ablaktörő kalapács ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető. Az ergonomikus fogantyú biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást, így könnyen használható, még stresszes helyzetekben is. A készülék mérete és súlya miatt bárhová magaddal viheted, így mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.


Az ablaktörő kalapács tökéletesen alkalmas autókban, kamionokban, vonatokban, buszokban, valamint otthoni használatra is. Használhatod az utazás során, vagy az otthoni biztonsági rendszered részeként is.


Ha biztonságban szeretnél lenni, mindig legyen nálad egy ablaktörő kalapács! A vészhelyzetben ez az eszköz életeket menthet. Vásárold meg most, és tudd, hogy biztonságban vagy, bármilyen helyzetben!atkv


1270

Adatok
Cikkszám
atkv