Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!
C473 - JÓL LÁTHATÓSÁGI DZSEKI
C473 - JÓL LÁTHATÓSÁGI DZSEKI
2 580 Ft

C473 - JÓL LÁTHATÓSÁGI DZSEKI

Raktáron   (2 db)
2 580 Ft
Részletek

C473 - JÓL LÁTHATÓSÁGI DZSEKI


Egyéb munkavédelem


A C473 Jól láthatósági dzseki a tökéletes választás a magas láthatóságú védelemhez és kényelemhez. Ez a dzseki biztosítja, hogy Ön jól látható legyen minden munkakörnyezetben, és extra védelmet nyújt a rossz fényviszonyok mellett vagy éjszakai munkavégzéskor.


A dzseki kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak.A dzseki ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a mozgásszabadságot és megfelel a különböző testalkatoknak.


A jól láthatósági színű dzseki világos és élénk sárga színnel rendelkezik, amely fokozza a láthatóságot még a legrosszabb fényviszonyok között is. A fényvisszaverő csíkok és panelek tovább növelik a láthatóságot, hogy a viselője könnyen felismerhető legyen még távolról is.


A C473 Jól láthatósági dzseki megfelel az iparágakban előírt biztonsági előírásoknak és szabványoknak. Ez a dzseki hozzájárul a munkahelyi biztonsághoz és a sérülések kockázatának csökkentéséhez.


Válassza a C473 Jól láthatósági dzsekit, és bízzon meg a kiemelkedő láthatóságban és kényelemben. Ez a dzseki a tökéletes választás a biztonságos munkavégzéshez és a magas láthatósághoz.c473


2070

Adatok
Cikkszám
c473