Weboldalunk "felújítás" alatt áll! Az esetlegesen hibásan feltüntetett árak, vagy készletek miatt hibás rendeléseket töröljük.

Weboldalunk "felújítás" alatt áll! Az esetlegesen hibásan feltüntetett árak, vagy készletek miatt hibás rendeléseket töröljük. Kérdése van? Hívjon minket! +36204720401

C473 - JÓL LÁTHATÓSÁGI DZSEKI
C473 - JÓL LÁTHATÓSÁGI DZSEKI
2 580 Ft

C473 - JÓL LÁTHATÓSÁGI DZSEKI

Raktáron   (2 db)
2 580 Ft
Részletek

C473 - JÓL LÁTHATÓSÁGI DZSEKI


Egyéb munkavédelem


A C473 Jól láthatósági dzseki a tökéletes választás a magas láthatóságú védelemhez és kényelemhez. Ez a dzseki biztosítja, hogy Ön jól látható legyen minden munkakörnyezetben, és extra védelmet nyújt a rossz fényviszonyok mellett vagy éjszakai munkavégzéskor.


A dzseki kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak.A dzseki ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a mozgásszabadságot és megfelel a különböző testalkatoknak.


A jól láthatósági színű dzseki világos és élénk sárga színnel rendelkezik, amely fokozza a láthatóságot még a legrosszabb fényviszonyok között is. A fényvisszaverő csíkok és panelek tovább növelik a láthatóságot, hogy a viselője könnyen felismerhető legyen még távolról is.


A C473 Jól láthatósági dzseki megfelel az iparágakban előírt biztonsági előírásoknak és szabványoknak. Ez a dzseki hozzájárul a munkahelyi biztonsághoz és a sérülések kockázatának csökkentéséhez.


Válassza a C473 Jól láthatósági dzsekit, és bízzon meg a kiemelkedő láthatóságban és kényelemben. Ez a dzseki a tökéletes választás a biztonságos munkavégzéshez és a magas láthatósághoz.c473


2070

Adatok
basketdisabled
1
Árukereső.hu Szállítási idő
1 nap
Árukereső.hu Szállítási költség
2200
FreeDelivery
0
Cikkszám
c473