Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!
C476 - JÓL LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI MELLÉNY ";L";
C476 - JÓL LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI MELLÉNY ";L";
3 725 Ft

C476 - JÓL LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI MELLÉNY ";L";

Raktáron   (1 db)
3 725 Ft
Részletek

C476 - JÓL LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI MELLÉNY ";L";


Egyéb munkavédelem


A C476 Jól láthatósági vezetői mellény egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a kiemelkedő láthatóságot és biztonságot a vezetők számára. Ez a mellény kifejezetten a vezetői szerepekben dolgozó személyek számára tervezve, akiknek fontos, hogy jól láthatóak legyenek a közúti forgalomban vagy munkaterületeken.


A mellény készült magas minőségű anyagokból, amelyek ellenállnak a kopásnak és a környezeti hatásoknak. A könnyű és légáteresztő anyag biztosítja a kényelmet és a hosszabb ideig tartó viselést is.


A jól láthatósági színű mellény világos narancssárga színnel rendelkezik, amely nagy távolságból is jól észrevehető. A fényvisszaverő csíkok és panelek tovább fokozzák a láthatóságot, különösen rossz fényviszonyok között vagy éjszakai környezetben.


A mellény rendelkezik praktikus zsebekkel, amelyekben könnyedén tárolhatja a szükséges eszközöket, dokumentumokat vagy személyes tárgyakat. Az elülső záródás egyszerű és könnyen használható, lehetővé téve a gyors fel- és levételt.


A C476 Jól láthatósági vezetői mellény megfelel az iparágakban előírt biztonsági előírásoknak és szabványoknak. Ez a mellény hozzájárul a vezetők biztonságához és megkönnyíti az őket körülvevők számára, hogy felismerjék őket a közúti forgalomban vagy munkaterületeken.


Válassza a C476 Jól láthatósági vezetői mellényt, és bízzon meg a kiváló láthatóságban és biztonságban. Ez a mellény a vezetők számára ideális választás, akik fontosnak tartják a biztonságos és jól látható munkavégzést.c476


3110

Adatok
Cikkszám
c476