Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!
Cerva DUIKER SE1710 biztonsági sapka fekete
Cerva DUIKER SE1710 biztonsági sapka fekete
5 290 Ft

Cerva DUIKER SE1710 biztonsági sapka fekete

Raktáron   (1 db)
5 290 Ft
Részletek

Cerva DUIKER SE1710 biztonsági sapka fekete


Munkavédelmi felszerelés > Arc- és Fejvédelem


A Cerva DUIKER SE1710 biztonsági sapka fekete színben tökéletes kombinációja a stílusnak és a védelemnek. Ez a sapka kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot a mindennapi munkavégzés során.


A biztonsági sapka célja, hogy védelmet nyújtson a fejnek a potenciális veszélyekkel szemben. Az építőiparban, az ipari környezetekben vagy más olyan területeken, ahol fejsérülések kockázata áll fenn, a Cerva DUIKER SE1710 sapka kiváló választás. A sapka megbízható védelmet nyújt az ütések, az ütközések és a zuhanó tárgyak ellen.


A fekete szín elegáns és időtlen, amely lehetővé teszi a sapka viselését a munkahelyen vagy akár az utcai viseletként is. A sapka ergonomikus kialakítású, amely kényelmet és illeszkedést biztosít a viselője számára. Az állítható méret lehetővé teszi, hogy a sapkát könnyen a fejméretnek megfelelően állítsa be.


A Cerva DUIKER SE1710 biztonsági sapka fekete színe és praktikus kialakítása ideális választás a munkavédelem terén. Ez a sapka nemcsak védelmet nyújt a fejnek, hanem egyben stílusos megjelenést is kölcsönöz a viselőjének. A sapka könnyen kombinálható a munkaruházattal és hozzájárul a professzionális megjelenéshez.


Válassza a Cerva DUIKER SE1710 biztonsági sapkát feketében, és garantáltan védelmet és stílust nyújt a munkavégzés során. Ez a sapka a minőség, a tartósság és a biztonság tökéletes kombinációja, és megbízható társ lesz Önnek a mindennapi munkában.SE1710


5290

Adatok
Cikkszám
SE1710