Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!
FESTA drótkefe Acél 1 soros 270 mm
FESTA drótkefe Acél 1 soros 270 mm
900 Ft

FESTA drótkefe Acél 1 soros 270 mm

Raktáron   (14 db)
900 Ft
Részletek

FESTA drótkefe Acél 1 soros 270 mm


Egyéb munkavédelem


A FESTA drótkefe Acél 1 soros 270 mm egy kiváló minőségű és hatékony eszköz a rozsda, festék vagy egyéb szennyeződések eltávolításához. Ez a drótkefe ideális választás a különböző felületek tisztításához, beleértve a fémeket, fából készült tárgyakat vagy egyéb kemény felületeket.


Az Acél 1 soros drótszálak tartósságot és hatékonyságot biztosítanak a tisztítási folyamat során. A 270 mm hosszúságú kefe megfelelő méretet nyújt a kényelmes fogáshoz és a hatékony munkavégzéshez. Az ergonomikus fogantyú biztosítja a stabilitást és a pontos irányítást a tisztítási feladatok során.


A FESTA drótkefe sokoldalúan felhasználható. Kiválóan alkalmas otthoni vagy ipari felhasználásra, például a festett felületek előkészítéséhez, a rozsdás részek tisztításához vagy a hegesztési folyamatok utólagos tisztításához. Ez az eszköz segít a hatékony és alapos tisztításban, elősegítve a felületek megújulását és a jobb tapadást a festék vagy a bevonatok felvitelekor.


Válassza a FESTA drótkefét Acél 1 soros 270 mm méretben, és garantáltan hatékony eredményeket érhet el a tisztítási feladatok során. Ez a drótkefe a minőség és a tartósság tökéletes kombinációja, és megbízható partner lesz Önnek a szennyeződések eltávolításában és a felületek előkészítésében.22035


950

Adatok
Cikkszám
22035