Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!
KRATOS RÖGZÍTŐ KÉSZLET, LEESÉSGÁTLÓ SZETT
KRATOS RÖGZÍTŐ KÉSZLET, LEESÉSGÁTLÓ SZETT
17 985 Ft

KRATOS RÖGZÍTŐ KÉSZLET, LEESÉSGÁTLÓ SZETT

Raktáron   (1 db)
17 985 Ft
Részletek

KRATOS RÖGZÍTŐ KÉSZLET, LEESÉSGÁTLÓ SZETT


Egyéb munkavédelem


A készlet tartalma két acél csavaros FA 50 101 07 karabiner, egy 1,5m hosszú FA 40 500 15 kernmantle kötél és egy FA 10 102 00 testheveder.

A Kratos rögzítő készlet és leesésgátló szett egy megbízható és hatékony eszközrendszer a magasban végzett munkák során. Ez a szett kifejezetten tervezve és gyártva lett az emberek biztonságának és védelmének érdekében, és megfelel a legmagasabb munkavédelmi szabványoknak.


A rögzítő készlet tartalmazza az összes szükséges elemet a biztonságos és hatékony munkavégzéshez magasban. Tartalmaz egy erős, tartós hevedert, amelyet könnyedén rögzíthet a megfelelő pontokhoz, például tetőcsúcsokhoz vagy más szerkezetekhez. Az erős karabinerek és csatok biztosítják a megbízható és stabil rögzítést.


A leesésgátló szett egy ergonomikus övfelszerelést és hosszabbító kötelet tartalmaz, amely megakadályozza a zuhanást vagy leesést a magasban. Az öv és a kötél magas minőségű anyagokból készültek, és megbízható védelmet nyújtanak a munkavállalók számára. A beállítható méret és a könnyen használható csatok lehetővé teszik az egyéni testreszabást és a kényelmes illeszkedést.


A Kratos rögzítő készlet és leesésgátló szett könnyen telepíthető és alkalmazható. Kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá. A tartós anyagok és a megbízható kialakítás biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést.


Válassza a Kratos rögzítő készletet és leesésgátló szettet, és biztosítsa a munkavállalók biztonságát a magasban végzett munkák során. Ez a szett a munkavédelmi szabványoknak megfelelően tervezték és gyártották, és fontos eszköze lesz azoknak, akik a magasban dolgoznak. Ne tegye kockára a biztonságot, válassza a Kratos szettet!KRA-FA8000100


13675

Adatok
Cikkszám
KRA-FA8000100