Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!

MERCATOR Powergrip nitril, púdermentes, bordázott gumikesztyű ";M"; méret 50db/doboz

Nincs raktáron
3 810 Ft
Nincs raktáron
Részletek

MERCATOR Powergrip nitril, púdermentes, bordázott gumikesztyű ";M"; méret 50db/doboz


Munkavédelmi felszerelés > Kézvédelem


A MERCATOR Powergrip nitril gumikesztyűk kiváló minőségű védelmet és kényelmet nyújtanak számos ipari és kereskedelmi felhasználáshoz. Ez a púdermentes, bordázott felületű kesztyű ideális választás azoknak, akik a maximális tapadásra és manipulációs képességre törekednek a munkavégzés során.


Az erős nitril anyag kiváló ellenállást biztosít a vegyszerek, olajok, zsírok és egyéb szennyeződések ellen, így védelmet nyújt a potenciális káros anyagokkal szemben. A kesztyűk bordázott kialakítása tovább fokozza a fogást és a tapadást, lehetővé téve a precíz munkavégzést és a biztonságos kezelést.


A púdermentes kialakítás kényelmes viselést tesz lehetővé, minimalizálva az irritáció és allergiás reakciók kockázatát. A kesztyűk tökéletesen illeszkednek a kézre, és mozgásszabadságot biztosítanak, ezáltal növelve a felhasználó kényelmét és produktivitását.


A MERCATOR Powergrip nitril gumikesztyűk rendkívül sokoldalúak, és széles körben felhasználhatók, beleértve az autóipart, az elektronikai ipart, a vegyipart, az élelmiszeripart és sok más területet. Ezzel a magas minőségű kesztyűvel könnyedén kezelheti a különböző feladatokat, biztonságot nyújtva a munkavégzés során.


Tulajdonságok:  • Anyag: Nitril

  • Púdermentes kialakítás

  • Bordázott felület a kiváló tapadásért

  • Kényelmes illeszkedés és mozgásszabadság

  • Kiváló ellenállás a vegyszerek, olajok és zsírok ellen

  • Sokoldalú felhasználás ipari és kereskedelmi területekenFejlessze munkavédelmi felszerelését a MERCATOR Powergrip nitril gumikesztyűkkel, és élvezze a kiváló minőséget, a biztonságot és a kényelmet munkavégzése során.mpgM


3810

Adatok
Cikkszám
mpgM