Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ
Menü

COVID-19 tesztek

COVID-19 tesztek

Otthoni felhasználásra szánt teszteinket (OTTHONI)  patikák, gyógyszertárak és gyógyászati segédeszköz boltok online is rendelhetik a webshopon keresztül.

Más cégek patikáknak, gyógyszertáraknak és gyógyászati segédeszköz boltoknak történő továbbértékesítés céljából vásárolhatják meg!

 

Koronavírus antigén gyorsteszt

Ezzel a vizsgálati módszerrel a vírus fehérje alkotóelemei mutathatók ki erre specifikus ellenanyaggal. Ez kivitelezhető laboratóriumi körülmények között, viszont sokkal elterjedtebb az egyszer használatos gyorstesztek alkalmazása, melyeket szakmailag bevizsgáltak és engedélyeztek.

 

Koronavírus IgM/IgG antitest gyorsteszt

Amennyiben a szervezetünkbe vírus kerül, akkor immunrendszerünk elkezd küzdeni ellene. Ezen összetett folyamat eredményeként, a vírus fehérje alkotóelemei ellen egy idő után specifikus ellenanyagok, antitestek jönnek létre. Ilyen az IgM, valamint az IgG antitest is, melyet szérum-, plazma- vagy teljes vér-mintából lehet kimutatni az antitest gyorstesztünk segítségével. A koronavírus ellenanyag teszttel külön azonosítható az IgM antitest és az IgG antitest.

 

Semlegesítő antitest gyorsteszt

A felvett védőoltás hatására vagy a fertőzést követően létrejött antitest jelenlétét és szintéjét mutatja ki a szervezetben. Segít eldönteni a harmadik oltás szükségességét!

Rendezés:
Nézet: