Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!

Munkavédelmi szemüveg B515 Szürke

Nincs raktáron
715 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Munkavédelmi szemüveg B515 Szürke


Munkavédelmi felszerelés > Szemvédelem


A munkavédelmi szemüveg szürke színben tökéletes választás azok számára, akik a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet keresik munkavégzés közben. Ez a stílusos és praktikus szemüveg mindenki számára megfelelő választás, akinek fontos a szemvédelem és a látásbiztonság.


Az elsődleges célja, hogy megóvja a szemet az esetleges károsodásoktól, amelyek a munkakörnyezetben vagy más veszélyes helyzetekben előfordulhatnak. A szürke lencsék kiválóan szűrik a fényt, minimalizálják a vakító hatást és csökkentik a szemfáradtságot, így ideálisak kültéri munkavégzéshez és erős napsugárzás mellett.


Ez a munkavédelmi szemüveg kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek rendkívüli tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak. A könnyűsúlyú keret rendkívül kényelmes viseletet biztosít hosszabb ideig tartó viselés esetén is, így nem korlátozza a munkavégzést.


Ezenkívül a szemüveg ellenáll a karcoknak és az ütéseknek, így hosszú távon is kitartóan védi a szemet. A bevonat a lencséken vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik, ami megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást.


A munkavédelmi szemüveg szürke színben nemcsak a funkciókat és a védelmet helyezi előtérbe, hanem modern és vonzó megjelenést is biztosít. A divatos, szürke keret és lencsék elegáns külsőt kölcsönöznek a viselőjének, így ez a szemüveg tökéletesen illeszkedik bármilyen munkaruházathoz és környezethez.


Válassza a munkavédelmi szemüveget szürke színben, és élvezze a kiváló védelmet, a kényelmet és a stílust munkavégzése közben. Bízzon a minőségben és a megbízhatóságban, amelyet ez a termék nyújt, és ne engedje, hogy a szemvédelem hiánya veszélyb515


715

Adatok
Cikkszám
b515