Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!
PS12 - TECH LOOK VÉDŐSZEMÜVEG, SÖTÉTÍTETT
PS12 - TECH LOOK VÉDŐSZEMÜVEG, SÖTÉTÍTETT
1 265 Ft

PS12 - TECH LOOK VÉDŐSZEMÜVEG, SÖTÉTÍTETT

Raktáron   (1 db)
1 265 Ft
Részletek

PS12 - TECH LOOK VÉDŐSZEMÜVEG, SÖTÉTÍTETT


Munkavédelmi felszerelés > Szemvédelem


A PS12 - TECH LOOK védőszemüveg a tökéletes választás a szem védelméhez különböző munkavégzési környezetekben. Ez a stílusos és funkcionális védőszemüveg kombinálja a modern technológiát és a magas szintű védelmet, hogy megfeleljen az ipari biztonsági követelményeknek.


A védőszemüveg kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A könnyű és ellenálló polikarbonát lencsék kiválóan ellenállnak az ütéseknek és a karcolásoknak, védelmet nyújtva a szemnek a potenciális veszélyekkel szemben.


A PS12 - TECH LOOK védőszemüveg ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmet és illeszkedést biztosít a viselője számára.


Ez a védőszemüveg kiválóan alkalmas ipari környezetekben, építkezéseken, laboratóriumokban vagy bármely olyan helyszínen, ahol szükség van a szem védelmére. A karcálló lencsék és a csúszásmentes fülek garantálják a megbízható és hatékony védelmet a munkavégzés során.


Válassza a PS12 - TECH LOOK védőszemüveget, és garantáltan védelmet nyújt a szemnek a munkavégzés során. Ez a védőszemüveg egyesíti a kényelmet, a tartósságot és a modern stílust, és ideális választás mindazoknak, akik fontosnak tartják a szemvédelem fontosságát.PS12s


1265

Adatok
Cikkszám
PS12s