Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!

Weboldalunk "felújítás" alatt áll! Az esetlegesen hibásan feltüntetett árak, vagy készletek miatt hibás rendeléseket töröljük. Kérdése van? Hívjon minket! +36204720401

Rock munkavédelmi kesztyű 2 ujjon ujjvég nélküli - 10/XL
Rock munkavédelmi kesztyű 2 ujjon ujjvég nélküli - 10/XL
2 880 Ft

Rock munkavédelmi kesztyű 2 ujjon ujjvég nélküli - 10/XL

Raktáron   (1 db)
2 880 Ft
Részletek

Rock munkavédelmi kesztyű 2 ujjon ujjvég nélküli - 10/XL


Munkavédelmi felszerelés > Kézvédelem


A Rock munkavédelmi kesztyű 2 ujjon ujjvég nélküli kivitelével kiemelkedő választás azoknak, akik nagyobb kényelmet és rugalmasságot keresnek munkavégzés közben. Ez a kesztyű kiváló minőségű és megbízható védelmet nyújt a kézre, miközben biztosítja az ujjak szabad mozgását és az érzékeny munkafolyamatokhoz szükséges finom fogást.


A kesztyű strapabíró anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak, szakadásnak és egyéb fizikai igénybevételeknek. A kétujjas ujjvég nélküli kialakítás lehetővé teszi az ujjak szabad mozgását és érintkezését a munkadarabbal, miközben védi a kéz többi részét. Ez különösen előnyös olyan munkáknál, ahol szükség van az ujjak érzékeny mozgatására vagy ahol a hüvelykujj és a mutatóujj használata kiemelten fontos.


Az 10/XL méretű kesztyű kényelmes illeszkedést nyújt a nagyobb kéz méretű felhasználóknak, anélkül hogy korlátozná a kéz mozgékonyságát. A kesztyű könnyen fel- és levehető, és a megbízható anyag biztosítja a hosszú távú használatot.


A Rock munkavédelmi kesztyű 2 ujjon ujjvég nélküli verziója különösen ajánlott olyan ipari tevékenységekhez, ahol a finom munkák, precíziós munkák vagy érzékeny felületek érintése fontos szerepet játszik. Ideális választás lehet autóiparban, elektronikai iparban, szerelési munkákban és más hasonló munkakörnyezetekben.


Válassza a Rock munkavédelmi kesztyű 2 ujjon ujjvég nélküli verzióját, és élvezze a kényelmet és mozgékonyságot a munkavégzés során. Ez a kesztyű megbízható védelmet nyújt, miközben lehetővé teszi az ujjak szabad mozgását és a finom fogást a munkadarabokon. A Rock márka hírneve és minősége garancia a megbízhatóságra és a tartósságra a mindennapi munkában.MKSDP-3


1990

Adatok
Cikkszám
MKSDP-3