Weboldalunk "felújítás" alatt áll! Az esetlegesen hibásan feltüntetett árak, vagy készletek miatt hibás rendeléseket töröljük.

Weboldalunk "felújítás" alatt áll! Az esetlegesen hibásan feltüntetett árak, vagy készletek miatt hibás rendeléseket töröljük. Kérdése van? Hívjon minket! +36204720401

Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli - 11/XXL
Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli - 11/XXL
2 880 Ft

Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli - 11/XXL

Raktáron   (2 db)
2 880 Ft
Részletek

Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli - 11/XXL


Munkavédelmi felszerelés > Kézvédelem


A Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli verziója tökéletes választás azok számára, akik a maximális kényelmet és mozgékonyságot keresik munkavégzés közben. Ez a kesztyű kiváló minőségű és megbízható védelmet nyújt a kézre, miközben biztosítja az ujjak szabad mozgását és az érzékeny munkafolyamatokhoz szükséges finom fogást.


A kesztyű kiváló minőségű anyagból készült, amely tartós és ellenálló a kopás, szakadás és egyéb fizikai igénybevételekkel szemben. A kesztyű ujjvég nélküli kialakítása lehetővé teszi az ujjak szabad mozgását és érintkezését a munkadarabbal. Ez különösen fontos olyan munkák esetén, ahol precíziós és finom mozdulatokra van szükség.


Az 11/XXL méretű kesztyű kényelmes illeszkedést nyújt a nagyobb kéz méretű felhasználóknak, anélkül hogy korlátozná a kéz mozgékonyságát. A kesztyű könnyen fel- és levehető, és a strapabíró anyag biztosítja a hosszú távú használatot.


A Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli verziója különösen ajánlott olyan ipari tevékenységekhez, ahol a finom munkák, precíziós munkák vagy érzékeny felületek érintése fontos szerepet játszik. Ez a kesztyű ideális választás lehet autóiparban, elektronikai iparban, szerelési munkákban és egyéb hasonló munkakörnyezetekben.


Válassza a Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli verzióját, és élvezze a kényelmet és mozgékonyságot a munkavégzés során. Ez a kesztyű megbízható védelmet nyújt, miközben lehetővé teszi a szabad mozgást és a finom fogást a munkadarabokon. A Rock márka hírneve és minősége garancia a megbízhatóságra és a tartósságra a mindennapi munkában.MKSDP-0


1990

Adatok
basketdisabled
1
Árukereső.hu Szállítási idő
1 nap
Árukereső.hu Szállítási költség
2200
FreeDelivery
0
Cikkszám
MKSDP-0