Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!
Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli - 11/XXL
Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli - 11/XXL
2 880 Ft

Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli - 11/XXL

Raktáron   (2 db)
2 880 Ft
Részletek

Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli - 11/XXL


Munkavédelmi felszerelés > Kézvédelem


A Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli verziója tökéletes választás azok számára, akik a maximális kényelmet és mozgékonyságot keresik munkavégzés közben. Ez a kesztyű kiváló minőségű és megbízható védelmet nyújt a kézre, miközben biztosítja az ujjak szabad mozgását és az érzékeny munkafolyamatokhoz szükséges finom fogást.


A kesztyű kiváló minőségű anyagból készült, amely tartós és ellenálló a kopás, szakadás és egyéb fizikai igénybevételekkel szemben. A kesztyű ujjvég nélküli kialakítása lehetővé teszi az ujjak szabad mozgását és érintkezését a munkadarabbal. Ez különösen fontos olyan munkák esetén, ahol precíziós és finom mozdulatokra van szükség.


Az 11/XXL méretű kesztyű kényelmes illeszkedést nyújt a nagyobb kéz méretű felhasználóknak, anélkül hogy korlátozná a kéz mozgékonyságát. A kesztyű könnyen fel- és levehető, és a strapabíró anyag biztosítja a hosszú távú használatot.


A Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli verziója különösen ajánlott olyan ipari tevékenységekhez, ahol a finom munkák, precíziós munkák vagy érzékeny felületek érintése fontos szerepet játszik. Ez a kesztyű ideális választás lehet autóiparban, elektronikai iparban, szerelési munkákban és egyéb hasonló munkakörnyezetekben.


Válassza a Rock munkavédelmi kesztyű ujjvég nélküli verzióját, és élvezze a kényelmet és mozgékonyságot a munkavégzés során. Ez a kesztyű megbízható védelmet nyújt, miközben lehetővé teszi a szabad mozgást és a finom fogást a munkadarabokon. A Rock márka hírneve és minősége garancia a megbízhatóságra és a tartósságra a mindennapi munkában.MKSDP-0


1990

Adatok
Cikkszám
MKSDP-0