Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!

S475 - JÓL LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI DZSEKI ";XL";

Nincs raktáron
4 655 Ft
Nincs raktáron
Részletek

S475 - JÓL LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI DZSEKI ";XL";


Egyéb munkavédelem


A S475 Jól láthatósági vezetői dzseki egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a kiemelkedő láthatóságot és biztonságot a vezetők számára. Ez a dzseki kifejezetten a vezetői szerepekben dolgozó személyek számára tervezve, akiknek fontos, hogy jól láthatóak legyenek a közúti forgalomban vagy munkaterületeken.


A dzseki készült magas minőségű anyagokból, amelyek ellenállnak a kopásnak és a környezeti hatásoknak. A vízlepergető és szélálló anyag biztosítja a kényelmet és a védelmet a változó időjárási viszonyok között.


A jól láthatósági színű dzseki világos narancssárga színnel rendelkezik, amely nagy távolságból is jól észrevehető. A fényvisszaverő csíkok és panelek tovább fokozzák a láthatóságot, különösen rossz fényviszonyok között vagy éjszakai környezetben.


A dzseki rendelkezik praktikus zsebekkel, amelyekben könnyedén tárolhatja a szükséges eszközöket, dokumentumokat vagy személyes tárgyakat. 


A S475 Jól láthatósági vezetői dzseki megfelel az iparágakban előírt biztonsági előírásoknak és szabványoknak. Ez a dzseki hozzájárul a vezetők biztonságához és megkönnyíti az őket körülvevők számára, hogy felismerjék őket a közúti forgalomban vagy munkaterületeken.


Válassza a S475 Jól láthatósági vezetői dzsekit, és bízzon meg a kiváló láthatóságban és biztonságban. Ez a dzseki a vezetők számára ideális választás, akik fontosnak tartják a biztonságos és jól látható munkavégzést.S475


4655

Adatok
Cikkszám
S475