Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!

Szikraálló hegesztőkesztyű, zöld marhahasíték, pamutbéléssel 10/XL

Nincs raktáron
1 995 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Szikraálló hegesztőkesztyű, zöld marhahasíték, pamutbéléssel 10/XL


Munkavédelmi felszerelés > Kézvédelem


A szikraálló hegesztőkesztyű kiváló minőségű védőkesztyű, amelyet a legnagyobb biztonság és kényelem érdekében terveztek hegesztőmunkákhoz. Ez a hegesztőkesztyű megfelelő védelmet nyújt a forró anyagokkal, szikrákkal és egyéb hegesztési kockázatokkal szemben.


A hegesztőkesztyű zöld marhahasítékból készült, amely rendkívül tartós és ellenálló a hővel és a szikrákkal szemben. Ez az anyag megvédi a kezet a lehetséges égési sérülésektől és kisebb sérülésektől. A pamutbéléssel ellátott kesztyű további kényelmet nyújt, csökkentve a viszketést és irritációt.


A szikraálló hegesztőkesztyű különleges kialakítása lehetővé teszi a szabad mozgást és az ujjak érzékenységét. Ez lehetővé teszi a precíz és pontos munkavégzést hegesztés közben, így növelve a hatékonyságot és a biztonságot. A kesztyű 10/XL méretben kapható, ami egy nagyobb kéz méretéhez igazodik.


Ez a hegesztőkesztyű megbízható védelmet nyújt a hegesztőmunkák során keletkező veszélyekkel szemben. A zöld marhahasíték anyag tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A pamutbélés fokozza a kényelmet és csökkenti a viszketést és irritációt. A kesztyű könnyen fel- és levehető, és szabad mozgást biztosít a munkavégzés során.


A szikraálló hegesztőkesztyű kiváló választás mind hobbi, mind ipari hegesztési projektekhez. A minőségi anyagokból készült kesztyű tartósságot és megbízhatóságot garantál, és a felhasználók számára biztonságos és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Válassza a szikraálló hegesztőkesztyűt, és fektessen az optimális védelembe és kényelembe hegesztőmunkái során.mvsz10


1995

Adatok
Cikkszám
mvsz10