Üdvözöljük megújult webáruházunkban! A felújítás még folyamatban van így hibák előfordulhatnak:) Köszönjük a türelmet!

Weboldalunk "felújítás" alatt áll! Az esetlegesen hibásan feltüntetett árak, vagy készletek miatt hibás rendeléseket töröljük. Kérdése van? Hívjon minket! +36204720401

Well Biotech Orawell COVID-19 Antigén gyorsteszt NYALÓKÁS JELENLEGI FERTŐZÉS

Nincs raktáron
1 300 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Well Biotech Orawell COVID-19 Antigén gyorsteszt NYALÓKÁS JELENLEGI FERTŐZÉS


Munkavédelmi felszerelés > COVID-19 tesztek


A termék egy professzionális felhasználási célra szánt, 15 perc alatt elvégezhető antigén nyálgyorsteszt. A mintavétel és a tesztelés egyetlen eszközzel, gyakorlatilag egy nyalókával történik. A teszteljárás nem csak, hogy fájdalommentes, hanem kifejezetten kényelmes és méltóságteljes.Végre elfelejtheti a korábbi kényelmetlenségeket, mikor mélyen az ember orrában turkáltak; vagy az öklendezéseket, amikor egész a nyelőcsőig benyúltak; és feszengeni sem kell, miközben mások előtt csorgatja bele a nyálát egy tégelybe.Egy nyalóka, egy köhintés, egy kis ínymasszázs, majd egy kis nyelvdörzsi után 1-2 perc szopogatás következik, és már meg is van a nyálminta. A kupak visszahelyezése után 10-15 perc várakozási idő után az eredmény meg is születik. Ennél kíméletesebb és gyorsabb tesztelés talán nem is létezik.Nem csak a gyerekek lesznek nagyon hálásak ezért a tesztért.

Általános információk

Well Biotech antigén nyál gyorsteszt alapinformációkA nyál antigéntesztek onnan kapták a nevüket, hogy a vírus egy részét (egy fehérjéjét), mint antigént mutatják ki nyálból. Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést).

FONTOS!Az új koronavírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napon van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén nyálgyorsteszt ebben az időintervallumban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

A nyalókás antigén nyálteszt legfontosabb előnyei
 • ideális óvodás, kisiskolás gyerekek és méltóságukat megőrizni kívánó felnőttek teszteléséhez

 • tesztelés egy lépésben, egyetlen eszköz felhasználásával

 • végtelenül egyszerű eljárás: a teszthez pufferoldatra sincs szükség

 • sokkal olcsóbb, mint egy PCR teszt

 • pácienskímélő: fájdalommentes, kényelmes és méltóságteljes tesztelési eljárás

 • használhatja üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember

 • bárhol el lehet végezni, akár egy cég vagy intézmény erre kijelölt helyiségében is

 • nincs laboratóriumi várólista, a tesztet üzemorvos vagy más egészségügyi szakember azonnal elvégezheti

 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

Termékinformációk
 • Fájdalomtól, öklendezéstől és mindenféle kellemetlenségtől mentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

 • Egylépéses teszt, egyetlen eszköz igénybevételével.

 • A nem szakember általi használata nem biztonságos.

 • A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra.HASZNÁLATI UTASÍTÁS
wlbtnyt


1300

Adatok
Cikkszám
wlbtnyt