Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ
Menü

WESAIL COVID-19 semlegesítő antitest SZINTMÉRŐ TESZT

Ár:
1.900 Ft + ÁFA ( 1.995 Ft )
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

WESAIL COVID-19 semlegesítő antitest SZINTMÉRŐ TESZT

COVID-19 tesztek

A professzionális felhasználási célra szánt termék a SARS-CoV-2 koronavírus ellen felvett védőoltás hatására termelődött antitest kimutatására és szintjének mérésére szolgáló, mennyiségi gyorsteszt, amely ujjbegyszúrással vett vérmintából végezhető el. A mellékelt színskála segítségével, és néhány egyszerűen elvégezhető lépés betartása után ez a teszt azt mutatja ki, hogy a SARS-CoV-2 vakcinával beoltott illető szervezetében megtalálható-e még a védelmet biztosító antitest vagy sem.

Amennyiben a WESAIL NAb semlegesítő antitest teszt eredménye pozitív, akkor a vakcina védőhatása még fennáll a vírussal szemben. Pozitív eredményt kaphatunk akkor is, ha a mintát COVID-19-ből gyógyult betegektől vették le, akár be lettek oltva, akár nem. A teszt eredménye könnyen értelmezhető, 15 perc elteltével leolvasható.

A teszteredmények értelmezése


A tesztcsík (T) színének intenzitása - halványtól a sötétig - utal a semlegesítő antitest szintjére a mintában, vagyis a szervezetben. A teszteredmények a védelmet biztosító semlegesítő antitest mennyisége alapján az alábbi öt szintbe sorolhatók:

B: veszélyeztetett - nem mutatható ki semlegesítő antitest a szervezetben,

+ - C7~C9: alig kimutatható,

++ - C5~C6: kevés,

+++ - C3~C4: megfelelő,

++++ - C1~C2: sok.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

wagyt

1.995 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu